Beérkezett pályázat megtekintése

Az Emberi Erőforrások Minisztere pályázatot hirdetett, a Pusztamagyaródi Kenyeres Elemér Általános Iskola intézményvezetői beosztás ellátására. A pályázat benyújtásának határideje 2017 április 1-je volt. Eddig az időpontig egy pályázat érkezett.
A beérkezett pályázat megtekinthető itt.

Megemlékezés Kenyeres Elemérről a Kossuth Rádióban

2017. április 18-án 8 óra 57 perckor, illetve 17 óra 57 perckor elhangzó Hősök naptára című műsorban iskolánk névadójáról emlékeznek meg Kossuth Rádióban.

Karácsonyi ünnepség

Az év utolsó tanítási napján iskolánk karácsonyi ünnepségén meghallgathattuk énekkarunk által előadott szép karácsonyi dalokat. A különböző versenyeken részt vett tanulóink az ünnephez illő verseket mondtak.

Színház

Színház

Színházbérletes tanulóink megtekintették a Széttört tál című ifjúsági darabot, melyet Edward Bond írt.

"Advent fényei"

A Pacsai Általános Iskola által szervezett Advent fényei megyei művészeti találkozón több kategóriában léptek fel iskolánk tanulói. Verset mondott Balázs Csenge, Karakai Balázs és Pávé Lajos. Énekelt Bekő Ibolya és Rákos Karolin Lara.
Betlehemet készített Czeichner Vanessza és Sárközi Viktória. Az általuk készített Betlehem és Pávé Lajos versmondása különdíjat érdemelt. Gratulálunk a résztvevő tanulóinknak.

Mikulás járt az iskolánkban

Mikulás az iskolában

Iskolánkat is felkereste a Mikulás. Hideg tájat idéző hangulatos teremmé varázsolt tanteremben hallgatta meg az osztályok köszöntését, illetve adta át ajándékait. Jövőre visszavárjuk.

Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató

Pályaválasztási kiállítás

Hetedik és nyolcadik évfolyamos tanulóink részt vettek a zalaegerszegi Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutatón. Ismerkedhettek a megyeszékhelyi és távolabbi középiskolákkal, illetve az általuk oktatott szakmákkal. Részt vettek pályaorientációs és pályaismereti csoportfoglalkozásokon is.

Csizmadia Mária Helyesírási Verseny

Bekő Rózsa és Rákos Karolin Lara vett részt a Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskola által rendezett Csizmadia Mária Helyesírási Versenyen. Karolin megszerezte a harmadik helyezést. Gratulálunk versenyzőinknek.

"Tarka lepke kis mese"

2016. november 18-án rendezték meg a ”Tarka lepke, kis mese...” Zala Megyei Vers és Mesemondó Versenyt a zalaegerszegi Apáczai Csere János Művelődési Központban.
A versenyen négy tanulónk vett részt: Bekő Ibolya, Pávé Lajos, Rákos Karolin Lara és Takács Patrik. A legszebb eredményt Pávé Lajos érte el, aki harmadik helyezett lett. Gratulálunk neki és a többi szereplőnknek is.

Nyílt nap

Tisztelt Szülők! Iskolánk november 22-én nyílt napot tart. Várjuk Önöket szeretettel a tanóráinkra és egyéb iskolai foglalkozásainkra.

Oldalak

Feliratkozás Pusztamagyaródi Kenyeres Elemér Általános Iskola RSS csatornájára